Тарашанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ

Дата: 10.01.2024 14:32
Кількість переглядів: 85

Тарашанська сільська ради Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ 

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Тарашанська сільська ради Чернівецького району Чернівецької області, с.Тарашани, ід.код замовника 04418469, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: ЗЦП , ідентифікатор закупівлі UA-2024-01-09-002479-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 808 0000,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

Найменування/ Кількість

Якісні параметри

1

2

М'ясо свинини свіже або охолоджене без кістки (лопатка, задня частина) / 2000кг

Свинина повинно відповідати ДСТУ 7706:2015, 7158:2010 ( лопатка, задня частина)  свіжа або охолоджена, тазостегнова частина без кісток (великий шматок) який становить великі шматки м’якуші з обов’язковим відділенням від нього грубої сполученої тканини, м'ясо без кісток, шкіри, сала, хрящів, суглобів, допускається товщина жиру не більше 1 см. Колір повинен бути від світло-рожевого до темно-рожевого кольору. Запах - притаманний свіжому м’ясу; консистенція на розрізі щільна та еластична. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. М’якоть свинини повинна бути розфасована та упакована таким способом,який дозволяє забезпечити збереження споживчих властивостей і безпечність товару під час його зберігання та транспортування. На кожну партію обов'язково має бути документ з інформацією: найменування продукції, виробник, маса нетто (кг), номер партії та пакувальника, термін реалізації.Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Вищого ґатунку. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 90 %. Пакування: Постачання товару в вакуумних пакетах з полімерної плівки.

Куряче філе охолоджене/ 2000кг

Філе куряче охолоджене повинно відповідати ДСТУ 3143:2013 , яке зберігається протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно, з запахом та кольором, характерним для даного виду птиці.Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, без залишків шкіри, без згустків крові, жиру, забруднення, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування: Постачання товару в вакуумних пакетах з полімерної плівки.

Стегно куряче охолоджене/ 1000кг

Стегно кур-бройлера бедро куряче повинно бути вищого ґатунку, повинно відповідати ДСТУ, тільки охолоджене. Товар повинен постачатися Замовнику в належній фасовці, яка відповідає характеру товару і захищає від пошкоджень під час транспортування (доставки). Товар не повинен містити генетично-модифіковані організми. Стегно птиці повинно мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. Стегно повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Стегно повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий  підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. Стегно курей Українського виробництва. Маркування тари за допомогою наклеєної паперової етикетки, на якій вказані: номер ДСТУ, ГОСТ, дата розфасовки, термін реалізації, умови зберігання і т.п. Без ГМО.

Постачання продуктів харчування:

- Термін придатності товару, що буде поставлятися повинен мати залишковий термін зберігання не менше 90% від часу та дати закінчення виготовлення предмету закупівлі, та поставлятися виключно за графіком поставки.

    Доставка товару здійснюється окремими партіями згідно замовлення, яке передається Учаснику будь-яким зручним для Замовника способом (поштою, електронною поштою, особисто, в телефонному режимі тощо) постачання здійснюється кожного робочого дня, за адресою Замовника у період часу з 8-00 до 14-00 години (крім вихідних днів) за погодженням згідно потреби. Графік поставки – не менше 2-х  разів на тиждень (понеділок - п’ятниця).  Завантаження та розвантаження товару здійснюється представниками Учасника. 

Розрахунок за поставлену партію Товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 20 (двадцяти) календарних днів з дати поставки Товару на адресу Замовника на підставі наданого оригіналу зведеної видаткової накладної та товаро-транспортної накладної

 

Постачання в заклади освіти, що входять в структури Тарашанської сільської ради до 31.12.2024р..

  • 60430, Україна, Чернівецька область, с. Тарашани, вул. Березина, буд.6, (Тарашанська ЗОГ І-ІІІст);

  • 60430, Україна, Чернівецька область, с. Тарашани , вул.Спеціалістів, буд. 137 (Тарашанський ДНЗ);

  • 60431, Україна, Чернівецька область , с. Привороки, вул.Шкільна, буд.17 (Привороцька ЗОШ І-ІІст.);

  • 60432, Україна, Чернівецька область, с.Станівці, вул.Головна, буд.176 (Станівецький НВК);

  • 60434, Україна, Чернівецька область с.Поляна,  вул.Центральна, буд. 5 (Полянський ЗДО);

  • 60433, Україна, Чернівецька область с.Турятка вул.Головна, буд.27 (Турятський НВК).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь