Тарашанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

20 Лютого, 2024 р., 16:12
З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні та на виконання розпорядження Чернівецької обласної державної адміністрації        (Чернівецької обласної військової адміністрації) від  16.02.2024 № 129-р. «Про заходи з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні» на території Тарашанської сільської ради пройшли церемонії покладання квітів та встановлення лампадок до місць поховань Захисників України: Станіцького Юрія в селі Тарашани та Ларіонова Олександра в селі Турятка.
09 Січня, 2024 р., 11:07
Через коливання температури повітря крига на водоймах нашого краю є не достатньо міцною і кожному, хто зараз виходить на лід, загрожує небезпека. Любителям зимової риболовлі фахівці Чернівецького районного управління ГУ ДСНС України у Чернівецькій області нагадують, що дотримання основних правил безпеки дозволить не перетворити приємне хобі у неприємні спогади. 
12 Грудня, 2023 р., 14:01
         У зв’язку із настанням  холодів та нестабільною роботою електромережі в організаціях та установах почали діяльність Пункти незламності, які передбачають можливість для кожного українця безкоштовно зігрітись чи підзарядити гаджет навіть в умовах тривалого знеструмлення населеного пункту. Кожен ПН повинен мати у наявності джерело тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних девайсів, місця для відпочинку, аптечки, а також забезпечення мам та дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь