Обґрунтування
Тарашанська сільська ради Чернівецького району Чернівецької області
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015, розмір бюджетного призначення,очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:Тарашанська сільська ради Чернівецького району Чернівецької області, с.Тарашани, ід.код замовника 04418469, орган місцевого самоврядування.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):Яйця курячі 1 категорії за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 03140000-4 - Продукція тваринництва та супутня продукція
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:відкриті торги з особливостями ідентифікатор закупівліUA-2023-01-03-001081-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізомзагальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.
Розмір бюджетного призначення: 156200,00 грн.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.
Опис предмета закупівлі:
Яйця курячі 1 категорії за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»
- 03140000-4 - Продукція тваринництва та супутня продукція.
Найменування предмета закупівлі |
Кількість |
Вимоги |
|
Яйце куряче 1 категорії |
20 000 шт. |
Оцінка якості – згідно з ДСТУ 5028:2008. Клас – харчові, столові. Категорія - І категорї (вага одного яйця не менше 55 гр. ) Зовнішній вигляд – шкаралупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий. Маркування – кожне яйце промарковане штампом, на якому вказано клас та категорію яєць (маркування повинно бути чітким). На дату передачі товару від Учасника Замовнику, термін придатності товару повинен становити не менше як 80 % від загального терміну придатності до споживання. Товар не повинен місти генетично модифіковані організми (ГМО). Пакування – яйця покладені в гофровані прокладки, які запаковані в транспортну тару (картонні ящики, заклеєні липкою стрічкою). Обов’язкова наявність пакувального ярлика (етикетки) на транспортній тарі. На етикетці має бути зазначена наступна інформація: - назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Транспортне пакування повинне забезпечити цілісність і збереження шкаралупи, якість, товарний вигляд яєць, їхню безпеку під час транспортування. Транспортування – в закритих транспортних засобах, з дотриманням чинних норм та правил, які забезпечують збереження продукції. |
|
Постачання продуктів харчування:
- Термін придатності товару з моменту його виготовлення: повинен мати залишковий термін зберігання не менше 80% від часу та дати закінчення виготовлення предмету закупівлі, та поставлятися виключно за графіком поставки.
Графік поставки – 2разів на тиждень (понеділок - п’ятниця) – надати гарантійний лист.
- Працівники Учасника, які будуть пов'язані з постачанням предмета закупівлі, водій транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі повинні мати особисті медичні книжки, з відмітками результатів медичного огляду, дійсних на дату постачання ;
- Водій транспорту або особи, що супроводжують продукти повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи, бути забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями, тощо).
Загальні умови постачання:
1.Постачання товару здійснюється відповідно до заявок відповідальних осіб Замовника, погодженими партіями, до кожного закладу окремо спеціальним транспортом постачальника в робочі дні та години.
2. Кількість, асортимент товарів та їх фасування в межах кожної окремої партії визначається Замовником в залежності від фактичної потреби, та вказується у заявці на поставку, що надається Замовником Постачальнику за допомогою засобів зв’язку (по електронці, факсом, особисто, телефоном, тощо).
3.Постачання товару здійснюється спеціально обладнаним автотранспортом, який має всі необхідні дозвільні документи.
4. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно- гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
5. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів», нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.
6. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
7. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні – розвантажувальні роботи, повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом.
8. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 3 (трьох) календарних днів.
9.Приймання - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаросупровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.
10.Завантаження та розвантаження товару здійснюється представниками Учасника
11. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.
12. Місце поставки предмету закупівлі в підпорядковані заклади та установи Тарашанська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області за погодженням згідно потреби Замовника.
13.Остаточна ціна зазначена з урахуванням упаковки, тари, документів по якості та транспортних витрат.
14. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі, що пропонується до постачання повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля.