Тарашанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування

Дата: 04.01.2023 10:00
Кількість переглядів: 191

Тарашанська сільська ради Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015, розмір бюджетного призначення,очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:Тарашанська сільська ради Чернівецького району Чернівецької області, с.Тарашани, ід.код замовника 04418469, орган місцевого самоврядування.

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):Борошно пшеничне в/ґатунку, крупа гречана,крупа пшенична, крупа пшонна, крупа ячмінна, крупа перлова, крупа кукурудзяна,крупа вівсяна, рис шліфований, круглозернистий, за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника -15610000-7  Продукція борошномельно-круп’яної промисловості

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:відкриті торги з особливостями ідентифікатор закупівліUA-2023-01-03-001129-a

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізомзагальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 165410,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Опис предмета закупівлі:

 

Найменування  предмета закупівлі

Кількість

Вимоги

1.

 

 

 

Борошно пшеничне в/ґатунку.

 

 

 

1300,00 кг.

Відповідність стандарту: ДСТУ 46.004-99. Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Борошно пшеничне вищого ґатунку, запах властивий пшеничному борошну, не затхлий, не пліснявий, смак без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий, без шкідливих домішок, без сміття, без зараженості та забруднення шкідниками,  сухе,  колір білий або білий з жовтим відтінком, вологість не повинна перевищувати встановлених норм (не більше 15%). На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.  Борошно пшеничне вищого ґатунку повинно відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки .

2

 

 

Крупа гречана.

 

 

900,00 кг

Відповідність стандарту: ДСТУ 7697:2015 Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Крупа гречана  1-го гатунку, цільне ядро (повинна містити доброякісних ядер не менше 99,2%.) властивого кольору, смак та запах властивий, без шкідливих домішок, без сміття, без зараженості та забруднення шкідниками, суха, вологість не повинна перевищувати встановлених норм (не більше 13%). На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства -виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

3

 

Крупа пшенична

 

 

900 кг.

Відповідність стандарту: ДСТУ 7699:2015 Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Крупа пшенична вищого або 1-го гатунку, зі смаком і запахом, характерним пшеничній крупі, однорідною по розміру без розколотих крупинок, без сміття, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

4

 

Крупа ячмінна.

 

 450 кг.

Відповідність стандарту: ДСТУ 7700:2015 Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Крупа ячмінна вищого або 1-го гатунку, зі смаком і запахом, характерним ячмінній крупі, однорідною по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

5

 

Крупа перлова.

 

  630кг.

Відповідність стандарту : ДСТУ 1055:2006 Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Крупа перлова вищого або 1 -го гатунку, зі смаком і запахом, характерним перловій крупі, однорідною по розміру без розколотих крупинок,без сміття, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства -виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

6

 

Крупа кукурудзяна.

 

  450кг.

Відповідність стандарту: ДСТУ 1055:2006 Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Крупа кукурудзяна вищого або 1-го гатунку, зі смаком і запахом, характерним кукурудзяній крупі, однорідною по розміру,без сміття, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

7

 

Крупа вівсяна

 

450 кг.

Відповідність стандарту : ДСТУ 7698:2015 Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Пластівці вівсяні вищого або 1 -го гатунку, повинні бути не зіпрілі, без теплового пошкодження під час сушіння, мати властивий здоровому зерну нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів), без сміття, нормальний колір. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Пластівці вівсяні повинні відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

8

 

Рис

шліфований,

круглозернистий.

 

 600 кг.

Відповідність стандарту: ДСТУ 4965:2008. Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Рис шліфований,

кругло зернистий, вищого або 1-го гатунку, з характерним смаком і запахом,  однорідний по розміру, без сміття, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражений шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Рис шліфований, круглозернистий повинен відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

9

Крупа пшонна

400кг

Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Крупа пшонна вищого або 1-го гатунку, зі смаком і запахом, характерним пшонній крупі, однорідною по розміру,без сміття, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ, виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчової  промисловості, чинних в Україні . Фасування – 5 -25 кг. Упаковка - мішки поліпропіленові.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Постачання продуктів харчування:

- Термін придатності товару з моменту його виготовлення: повинен мати залишковий термін зберігання не менше 80% від часу та дати закінчення виготовлення предмету закупівлі, та поставлятися виключно за графіком поставки.

 

Графік поставки - 2 разів на тиждень (понеділок - п’ятниця)  – надати гарантійний лист. 

 -  Працівники Учасника, які будуть пов'язані з постачанням предмета закупівлі, водій транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі повинні мати особисті медичні книжки, з відмітками результатів медичного огляду, дійсних на дату постачання ;

- Водій транспорту або особи, що супроводжують продукти повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи, бути забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями, тощо).

 

Загальні умови постачання:

Постачання товару здійснюється відповідно до заявок відповідальних осіб Замовника, погодженими партіями, до кожного закладу окремо спеціальним транспортом постачальника в робочі дні та години:

  • 60430, Україна, Чернівецька область, с. Тарашани, вул. Березина, буд.6, (Тарашанська ЗОГ І-ІІІст);
  • 60430, Україна, Чернівецька область, с. Тарашани , вул.Спеціалістів, буд. 137 (Тарашанський ДНЗ);
  • 60431, Україна, Чернівецька область , с. Привороки, вул.Шкільна, буд.17 (Привороцька ЗОШ І-ІІст.);
  • 60432, Україна, Чернівецька область, с.Станівці, вул.Головна, буд.176 (Станівецький НВК);
  • 60434, Україна, Чернівецька область с.Поляна,  вул.Центральна, буд. 5 (Полянський ЗДО);
  • 60433, Україна, Чернівецька область с.Туряткавул.Головна, буд.27 (Турятський НВК).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь